Polityka prywatności

Polityka prywatności i Cookie Mazovia Development sp. z o.o. sp.k.


Zasady przetwarzania danych osobowych Użytkowników

Mazovia Development sp. z o.o. sp.k. szanuje prawa do ochrony prywatności. Przedstawiona poniżej polityka prywatności wyjaśnia stosowane przez nas zasady gromadzenia i przetwarzania danych osobowych.

Mazovia Development sp. z o.o. sp.k. zbierając i przetwarzając dane osobowe, stosują się do wszystkich poniższych zasad przetwarzania danych

a. „zgodność z prawem, rzetelność i przejrzystość”,

b. „ograniczenie celu”,

c. „minimalizacja danych”,

d. „prawidłowość”,

e. „ograniczenie przechowywania”,

f. „integralność i poufność”.

Wyrażając zgodę na wykorzystanie plików cookie przez Mazovia Development sp. z o.o. sp.k. oświadczasz, że Twoja przeglądarka jest ustawiona w tym zakresie zgodnie z Twoimi preferencjami.

Podczas przeglądania naszego serwisu, stosownie do konfiguracji przeglądarki, na komputerze użytkownika (urządzeniu końcowym) może zostać zapisany jeden lub kilka plików cookie.

Przed wyrażeniem zgody, na komputerze użytkownika zapisywane są pliki cookie Mazovia Development sp. z o.o. sp.k. niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony internetowej.

Pliki cookie mogą być zamieszczane przez Mazovia Development sp. z o.o. sp.k., jak i podmioty trzecie, z którymi Mazovia Development sp. z o.o. sp.k. współpracuje. Prosimy o zapoznanie się z poniższymi informacjami na temat plików cookie oraz sposobu ich wykorzystywania.

Jakie dane o Tobie zbieramy

  • Dane zbierane przez formularz kontaktowy

Na stronie internetowej istnieje formularz kontaktowy. Skorzystanie z niego jest dobrowolne, a podane dane zostaną wykorzystane tylko w celu kontaktu i odpowiedzi na zadane zapytanie. Zbierane dane to imię, nazwisko, numer telefonu, adres mailowy.

  • Dane zbierane automatycznie

Podczas Twojej wizyty na naszej stronie internetowej automatycznie zbierane są dane dotyczące Twojej wizyty, w szczególności Twój adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego. Więcej informacji w części poświęconej plikom cookie.

Kto jest administratorem i jak się z nim skontaktować?

Administratorem Twoich danych osobowych jest Mazovia Development sp. z ograniczoną odpowiedzialnością spółka komandytowa z siedzibą w Markach, przy ul. Kościuszki 43 (zwana dalej Administratorem lub Mazovia Development sp. z o.o. sp.k. )

Możesz się z nami skontaktować pod adresem biuro@mazoviadevelopment.pl

W jakim celu i na jakiej podstawie będą przetwarzane dane

Twoje dane osobowe pozyskane w związku z korzystaniem ze strony internetowej Mazovia Development sp. z o.o. sp.k. będą przetwarzane w następujących celach:

  1. związanych z prowadzoną działalnością gospodarczą, w tym na potrzeby prowadzenia analiz i statystyk;

  2. udzielania odpowiedzi na zapytania składane na formularzu kontaktowym;

  3. prowadzenia działań związanych z zapewnieniem bezpieczeństwa;

  4. archiwizacji;

Podstawą prawną przetwarzania danych będzie:

  1. udzielona zgoda;

  2. niezbędność do wykonania umowy lub do podjęcia działań na Państwa żądanie przed zawarciem umowy;

  3. niezbędność do wypełnienia obowiązku prawnego ciążącego na administratorze;

  4. niezbędność do osiągnięcia celów wynikających z prawnie uzasadnionych interesów realizowanych przez administratora, np. takich jak marketing bezpośredni, zapewnienie prawidłowego działania strony internetowej.

Kto będzie odbiorcą Twoich danych i gdzie będą one przekazywane

Twoje dane mogą być przekazane do państwa trzeciego (m.in. USA) w związku z:

  1. prowadzonymi działaniami podejmowanymi na serwisach społecznościowych oraz wykorzystaniem wtyczek i innych narzędzi pochodzących z tych serwisów (m.in. Facebook, Twitter, Google+);

  2. wykorzystaniem narzędzi analitycznych i służących zanonimizowanemu śledzeniu zachowań użytkowników, w szczególności takich jak Google Analytics, Google Adwords;

Twoje dane mogą być przekazywane:

  1. procesorom w związku ze zleconymi przez Mazovia Development sp. z o.o. sp.k. działaniami realizowanymi w imieniu Mazovia Development sp. z o.o. sp.k.;

  2. firmom świadczącym z zakresu obsługi IT;

  3. kancelariom prawnym, którym Mazovia Development sp. z o.o. sp.k. zleci np. prowadzenie postępowania;

  4. podmiotom lub organom uprawnionym na podstawie przepisów prawa.

Przez jaki okres dane będą przetwarzane

Okres przetwarzania Twoich danych osobowych jest uzależniony od celu, w jakim dane są przetwarzane. Okres, przez jaki Twoje dane osobowe będą przechowywane, jest obliczany w oparciu o następujące kryteria:

  1. przepisy prawa, które mogą obligować Mazovia Development sp. z o.o. sp.k. do przetwarzania danych przez określony czas;

  2. okres, który jest niezbędny do ochrony interesów administratora danych;

  3. okres niezbędny do świadczenia usług Mazovia Development sp. z o.o. sp.k. i zapewnienia niezbędnej obsługi klienta;

  4. okres, na jaki została udzielona zgoda.

Jakie masz prawa

Masz prawo do:

  1. żądania dostępu do danych osobowych dotyczących Twojej osoby;

  2. sprostowania danych;

  3. żądania uzupełnienia niekompletnych danych osobowych, w tym poprzez przedstawienie dodatkowego oświadczenia;

  4. usunięcia danych lub ograniczenia przetwarzania;

  5. wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania Twoich danych osobowych;

  6. przeniesienia Twoich danych osobowych.

Masz prawo do cofnięcia wyrażonej zgody w dowolnym momencie. Wycofanie zgody nie ma wpływu na zgodność z prawem przetwarzania Twoich danych, którego dokonano na podstawie udzielonej zgody przed jej cofnięciem.

Przetwarzając Twoje dane, które są zbierane za pomocą plików cookie, Mazovia Development sp. z o.o. sp.k. w większości przypadków nie jest w stanie zidentyfikować Twojej osoby. Zatem jeśli chciałbyś skorzystać z przysługujących Ci praw, możesz zostać poproszony o dostarczenie dodatkowych informacji w celu zidentyfikowania Ciebie.

W przypadku wątpliwości co do prawidłowości przetwarzania Twoich danych osobowych przez Mazovia Development sp. z o.o. sp.k. masz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (ul. Stawki 2, Warszawa).

Jakie będą konsekwencje niepodania danych

Podanie danych jest dobrowolne.

W jaki sposób profilujemy

Mazovia Development sp. z o.o. sp.k. nie korzysta z systemów służących do zautomatyzowanego podejmowania decyzji.

W jaki sposób uzyskać informację o przetwarzaniu danych

Wszelką korespondencję w sprawach związanych z przetwarzaniem Twoich danych osobowych kieruj na adres administratora z dopiskiem „Dane osobowe” lub drogą elektroniczną na skrzynkę biuro@mazovia.pl.

Wykorzystywanie plików cookie

Nasza strona internetowa wykorzystuje pliki cookie, które służą identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszej strony. Pliki cookie zawierają niewielkie ilości tekstu możliwego do odczytania tylko przez stronę, która je wysyła. Dzięki zebranym informacjom możemy uzyskać wiedzę o tym, jak często odwiedzasz nasz serwis i które jego elementy najbardziej Cię interesują. Uzyskane dane wykorzystujemy dla lepszego dostosowania serwisów WWW do Twoich potrzeb, usprawnienia funkcjonowania serwisu oraz w celach statystycznych i reklamowych. Pliki te nie mogą być wykorzystane do infekowania urządzenia wirusami lub innym złośliwym oprogramowaniem (malware).

Każdy indywidualny cookie składa się z czterech podstawowych części:

  1. nazwa strony WWW: nazwa domeny lub subdomeny, która ustawiła cookie;

  2. nazwa cookie: cookie ma nazwę, unikatową na stronie, która je ustawiła;

  3. termin ważności: ważność niektórych plików cookie wygasa po zamknięciu przeglądarki (tzw. cookie sesji), inne cookie zostaną automatycznie usunięte dopiero po osiągnięciu daty ważności, która została ustawiona (tzw. trwałe cookie);

  4. wartość: to informacje w pliku cookie, których strona WWW używa do „zapamiętania” poprzedniej wizyty.

W plikach cookie przechowujemy podstawowe informacje o użytkownikach (np. identyfikator) oraz informacje potrzebne do optymalizacji i poprawnego wyświetlania treści zawartych na stronach. Informacje te służą do:

  1. rozpoznawania użytkowników logujących się na chronionych stronach internetowych, co umożliwia im odwiedzanie wielu stron bez konieczności wpisywania nazwy użytkownika i hasła do każdej ze stron;

  2. rejestrowania preferencji użytkowników – przeglądanej zawartości i formatu przeglądania (użytkownik nie musi ustawiać preferencji przy każdej wizycie na stronie);

  3. rejestrowania stron odwiedzanych przez użytkowników, co pozwala zebrać dane pomocne we wprowadzaniu usprawnień w treści i w sposobie nawigacji strony.

Użytkownicy naszego serwisu mogą w dowolnej chwili zaprzestać dostarczania tych informacji naszemu serwisowi poprzez wykasowanie plików cookie zapisanych na ich urządzeniach końcowych przez nasz serwis. Aby tego dokonać, należy zmienić ustawienia aktualnie używanej przeglądarki internetowej.

Więcej informacji:

Masz prawo do odmowy zapisywania i odczytywania plików cookie na Twoim urządzeniu (komputerze, telefonie). Aby to zrobić, musisz zaznaczyć odpowiednie ustawienia w opcjach przeglądarki internetowej lub nie wyrazić zgody w przypadku, gdy aplikacja zawarta na serwisie internetowym będzie się Ciebie o to pytać.

Skonfigurowanie przeglądarki w sposób, który zablokuje instalację plików cookie dla określonych, wybranych przez użytkownika stron internetowych lub dla wszystkich stron, może spowodować utratę pewnych funkcjonalności i utrudnić lub uniemożliwić pełne wykorzystanie jej możliwości. Zgodnie z wymogami Prawa telekomunikacyjnego i RODO za potwierdzenie zgody na wykorzystanie plików cookie uznaje się skonfigurowanie przeglądarki pozwalające na instalację plików cookie na komputerze (patrz linki powyżej). Informacje na temat zarządzania plikami cookie można znaleźć na stronie (http://www.allaboutcookie.org/manage-cookie/) lub (http://wszystkoociasteczkach.pl/).

W jaki sposób zabezpieczamy Twoje dane osobowe

Komunikacja między Twoim komputerem a naszym serwerem, gdy zbieramy Twoje dane osobowe, jest zaszyfrowana z użyciem protokołu SSL (Secure Socket Layer). Dodatkowo nasze bazy danych są zabezpieczone przed wglądem osób trzecich.

Zmiany naszej polityki prywatności

Zastrzegamy sobie prawo zmiany przedstawionej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej treści na naszej stronie internetowej. Po dokonaniu zmiany polityka prywatności ukaże się na stronie z nową datą.

Warszawa, 2018 r.

Mazovia ikona
Mazovia ikona

 

Biuro sprzedaży mieszkań na terenie osiedla promienna

biuro@mazoviadevelopment.pl

Promienna 33B lok. 2
05-270 Marki

Sprzedaż Mieszkań - tel. 532 851 110
Biuro Sprzedaży Mieszkań    - tel. 512 107 399

GODZINY OTWARCIA BIURA SPRZEDAŻY
Poniedziałek, Wtorek, Piątek 9:00 - 17:00
Środa, Czwartek 11:00-19:00
Sobota  9:00-14:00

 



formularz kontaktowy